Novinky
30.07.2020
Nová značka BIBERSCHATZ!
Do nabídky jsme zařadili krásné silikonové kojící korále a náramky bulharské značky BIBERSCHATZ. Všechny designy máme skladem.     číst celé
14.06.2020
Nové dřevěné hračky Jouéco!
Naskladnili jsme další nové, dřevěné hračky. Celou nabídku značky Jouéco si můžete prohlédnout ZDE. číst celé
21.03.2020
Nová, krásná lampička PENGUIN za 499Kč
Tato lampička svítí ve 3 barvách a 6 různých režimech. S nastavitelným jasem. Vyrobena z měkkého silikonu, je velmi příjemná na dotek. Velmi jednouše ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 POŠTOVNÉ OD 69Kč !!!

 U objednávek

nad 1.000Kč POŠTOVNÉ ZDARMA

  

Expedice na výdejní místa ZÁSILKOVNY jsou omezeny váhou a rozměrem zásilky - více info v Obchodních podmínkách.


 

 Z důvodu stěhování části skladu vyprodáváme vybrané položky s výraznými slevami !

 


 

 

Podle zákona o evidenci tržeb jsme povinni vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň jsme povinni zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. Tržby evidujeme v běžném režimu.

 

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.e-detskysvet.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.e-detskysvet.cz
  1. Společnost Andys Czech s.r.o., se sídlem Márova 2805/6, 155 00 Praha 5, IČ 03242625, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 229205 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • dodací adresu/sídlo
    • bankovní spojení
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek přijatých osobně, telefonicky, emailem nebo prostřednictvím objednávkového formuláře na www.e-detskysvet.cz a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • poskytovatel služby Eshop-rychle, Golemos s.r.o., Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice
    • dopravce, PPL CZ s.r.o., K Borovému 99, 251 01 Říčany - Jažlovice
    • dopravce, General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., Průmyslová 5619/1, 586 01 Jihlava
    • dopravce, Zásilkovna s.r.o., Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha
    • poskytovatel účetní a skladové evidence, paveldvorsky.cz s.r.o., Trmická 848/8, 190 00 Praha 9 - Prosek

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@andys.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.e-detskysvet.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    1. zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    2. vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    3. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    4. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    5. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    6. na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    7. požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    8. na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    9. podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů
  8.  Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů a zároveň prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.