S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Viz pravidla pro užívání cookies.

 POŠTOVNÉ OD 69Kč !!!

 U objednávek

nad 1.000Kč POŠTOVNÉ ZDARMA

  

Expedice na výdejní místa GEIS POINTU jsou omezeny váhou a rozměrem zásilky - více info v Obchodních podmínkách.


 

Podle zákona o evidenci tržeb jsme povinni vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň jsme povinni zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. Tržby evidujeme v běžném režimu.

 

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 5 990 Kč
skladem
naše cena 59 Kč
skladem
naše cena 85 Kč
skladem

NOVINKY

arr3V nabídce nová značka BUMBO!!!BUMBO nabízí velmi kvalitní výrobky pro Vaše nejmenší - sedátka, přenosné židličky, přebalovací... arr3VÝPRODEJ ZIMNÍHO OBLEČENÍ - skvělé ceny!!!Začíná velký výprodej zimních bundiček, vest a kabátků !!!       ... arr3PODHLAVNÍČKY BABYMOOV LOVENEST ORIGINAL nyní již ve 4 barvách za cenu 290Kč !!!Všechny barvy máme skladem. Objednávejte ZDE.... arr3Autosedačka BESAFE iZi PLUS za NEOPAKOVATELNOU cenu 8.990Kč !!!Nabízíme poslední 1 kus této autosedačky v barvě 25 (černá) za ační cenu 8.990Kč !!! Ušetříte 4.700... arr3Hopsadla HOPSA nyní za akční cenu 1.090Kč + poštovné ZDARMA !!!Zakoupit můžete ZDE.         ... arr3Maminky, preferujete zdravý životní styl? Pak je tady pro Vás nová značka NUTRIPOUCH!Nově nabídka značky NUTRIPOUCH = revoluční řešení na přípravu lehkého a zdravého jídla pro aktivní a... arr3Nová AUTOSEDAČKA DIONO RADIAN5 !!!Radian5 je jedinou autosedačkou, která kombinuje použití sedačky proti i po směru jízdy s 5-ti... arr3NOVINKA - těhotenské legíny zn. CARRIWELL !!!  Nově nabízíme komfortní těhotenské legíny s integrovanou podporu pro jemné přizvednutí bříška,...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 529 Kč
skladem
naše cena 449 Kč
skladem

KONTAKTY

Andys Czech s.r.o.
kontaktní adresa:
Tyršova 2896, 438 01 Žatec
tel: +420 733 180 793
info@andys.cz

 

BUGGY BAR

 

 

CLONY DOOKY

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Andys Czech s.r.o., se sídlem Márova 2805/6, 155 00 Praha 5, IČ 03242625, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 229205 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů