S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Viz pravidla pro užívání cookies.

 POŠTOVNÉ OD 69Kč !!!

 U objednávek

nad 1.000Kč POŠTOVNÉ ZDARMA

  

Expedice na výdejní místa GEIS POINTU jsou omezeny váhou a rozměrem zásilky - více info v Obchodních podmínkách.


 

Podle zákona o evidenci tržeb jsme povinni vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň jsme povinni zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. Tržby evidujeme v běžném režimu.

 

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 290 Kč
skladem
naše cena 69 Kč
skladem
naše cena 69 Kč
skladem

NOVINKY

arr3ZLEVNILI JSME KOČÁREK DIONO QUANTUM !!!Kombinovaný kočárek Diono QUANTUM u nás nyní zakoupíte za 11.990Kč (původní cena 15.990Kč). Všechny... arr3VÝPRODEJ ZIMNÍHO OBLEČENÍ - skvělé ceny!!!Začíná velký výprodej zimních bundiček, vest a kabátků !!!       ... arr3PODHLAVNÍČKY BABYMOOV LOVENEST ORIGINAL nyní již ve 4 barvách za cenu 290Kč !!!Všechny barvy máme skladem. Objednávejte ZDE.... arr3Autosedačka BESAFE iZi PLUS za NEOPAKOVATELNOU cenu 8.990Kč !!!Nabízíme poslední 1 kus této autosedačky v barvě 25 (černá) za ační cenu 8.990Kč !!! Ušetříte 4.700... arr3Hopsadla HOPSA nyní za akční cenu 1.090Kč + poštovné ZDARMA !!!Zakoupit můžete ZDE.         ... arr3Maminky, preferujete zdravý životní styl? Pak je tady pro Vás nová značka NUTRIPOUCH!Nově nabídka značky NUTRIPOUCH = revoluční řešení na přípravu lehkého a zdravého jídla pro aktivní a... arr3Nová AUTOSEDAČKA DIONO RADIAN5 !!!Radian5 je jedinou autosedačkou, která kombinuje použití sedačky proti i po směru jízdy s 5-ti... arr3NOVINKA - těhotenské legíny zn. CARRIWELL !!!  Nově nabízíme komfortní těhotenské legíny s integrovanou podporu pro jemné přizvednutí bříška,...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

KONTAKTY

Andys Czech s.r.o.
kontaktní adresa:
Tyršova 2896, 438 01 Žatec
tel: +420 733 180 793
info@andys.cz

 

BUGGY BAR

 

 

CLONY DOOKY

 

 


Ochrana osobních údajů e-shopu www.e-detskysvet.cz
  1. Společnost Andys Czech s.r.o., se sídlem Márova 2805/6, 155 00 Praha 5, IČ 03242625, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 229205 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • dodací adresu/sídlo
    • bankovní spojení
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek přijatých osobně, telefonicky, emailem nebo prostřednictvím objednávkového formuláře na www.e-detskysvet.cz a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • poskytovatel služby Eshop-rychle, Golemos s.r.o., Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice
    • dopravce, Geis Parcel CZ s.r.o., Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice
    • dopravce, General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., Průmyslová 5619/1, 586 01 Jihlava
    • poskytovatel účetní a skladové evidence, paveldvorsky.cz s.r.o., Trmická 848/8, 190 00 Praha 9 - Prosek

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@andys.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.e-detskysvet.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    1. zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    2. vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    3. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    4. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    5. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    6. na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    7. požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    8. na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    9. podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů
  8.  Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů a zároveň prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.